Besök webbplatsen i en nyare webbläsare. Din nuvarande webbläsare verkar inte stödja våra butiksfunktioner.

Innehållsförteckning

Senast uppdaterad: 27 augusti 2020

DETTA DOKUMENT ÄR EN INTEGRERAD DEL AV BUTIKENS FÖRSÄLJNINGSVILLKOR OCH UTGÖR INTE ETT OBEROENDE AVTAL. DE VILLKOR SOM BESKRIVS I FÖRSÄLJNINGSVILLKOREN HAR SAMMA BETYDELSE I DENNA INTEGRITETSPOLICY.

Inledning

Denna integritetspolicy gäller webbplatsen som drivs av återförsäljaren

nl.tile.com/nl
uk.tile.com/en
dk.tile.com/en
fi.tile.com/en
se.tile.com/en
no.tile.com/en
ie.tile.com/en
de.tile.com/de
at.tile.com/de
fr.tile.com/fr
ch.tile.com/fr
be.tile.com/fr
es.tile.com/es
it.tile.com/it
pt.tile.com/pt
pl.tile.com/pl

Denna integritetspolicy gäller den webbutik som drivs av Scalefast SAS, med säte på 1 Rue Jacqueline et Roland de Pury 69002 Lyon, Frankrike (”Återförsäljaren”). Återförsäljaren är Tile, Inc:s auktoriserade återförsäljare, som driver denna webbutik. Följaktligen omfattar denna sekretesspolicy endast Scalefasts insamling av information på denna webbplats och i andra fall för att inverka på försäljningen till dig. Tiles integritetspolicy (https://www.thetileapp.com/en-eu/privacy-policy) gäller all datainsamling av Tile i alla andra sammanhang, inklusive via dess app och via Tiles produkter. Tiles integritetspolicy ingår här genom denna referens. Vi överför ditt namn, din adress och e-postadress till Tile för orderuppfyllelse och för andra ändamål som anges i Tiles integritetspolicy.

Vi respekterar integriteten hos våra kunder, partners och leverantörer av produkter eller tjänster och klienter. Syftet med denna integritetspolicy är att förse dig med information om hur vi samlar in personlig information när du använder den här webbplatsen och hur vi samlar in annan information om hur du interagerar med den här webbplatsen utan att identifiera dig som individ, dvs. hur vi använder, hanterar och avslöjar insamlad information och de val du kan göra om hur vi samlar in och använder den informationen. Vårt mål med att hantera personlig information som vi får är också att följa gällande lagar för dataskydd och integritet.

Med "personlig information" avses information som identifierar dig personligen, antingen enskilt eller i kombination med annan information som är tillgänglig för oss.

Tredje parts integritetspolicys eller yttranden. Om du öppnar en webbplats genom vilken vi saluför produkter eller tjänster kommer du ofta att se våra webbsidor sammanmärkta med namnet och varumärket rörande den organisation vars produkt du köper. Om integritetspolicyn eller yttrandet härrör från en av våra partners som även visas på denna webbplats kommer denna integritetspolicy att gälla för vår användning av all information som samlas in av oss, och vår partners integritetspolicy eller yttrande kommer att gälla för all sådan information som tillhandahålls till den partner som avses i denna integritetspolicy.

Vilken information samlar ni in?

Vi samlar in den personliga information som du anger när du använder den här webbplatsen. Till exempel när du tillhandahåller information om du begär information om en produkt eller tjänst som är tillgänglig via den här webbplatsen, eller när du köper en produkt eller tjänst via den här webbplatsen, eller när du deltar i en tävling eller en kampanj, anmäler dig till ett nyhetsbrev, eller när du laddar ner och/eller registrerar produkter och/eller registrerar dig för ytterligare tjänster.

Informationen vi samlar in kan innehålla, men är inte begränsat till, ditt namn, e-postadress, IP-adress, fakturerings- och/eller leveransadress, telefonnummer, betalkontouppgifter och annan information om dig som lämnats in för att verifiera vem du är eller för att förhindra bedrägerier. Om du ringer till vår kundtjänst kan vi samla in personlig information som du medvetet och frivilligt tillhandahåller genom din kontakt med våra kundservicemedarbetare.

Vi samlar vidare in information som skickas till oss automatiskt av din webbläsare och som kan innehålla, utan begränsning, information som inte identifierar dig personligen (såsom datum och tid för ditt besök). Informationen vi får på detta sätt beror på inställningarna i din webbläsare. Om du har skapat en användaridentitet vid ett av dina besök på den här webbplatsen kan vi länka informationen från din webbläsare till information som identifierar dig personligen och använda denna för de ändamål som beskrivs nedan. Kontrollera inställningarna för din webbläsare om du vill veta vilken information din webbläsare skickar eller hur du ändrar inställningarna.

De flesta webbläsare är standardinställda och accepterar cookies, men du kan välja att systematiskt acceptera eller avvisa alla cookies eller endast cookies från vissa utgivare. Du kan också konfigurera din webbläsare så att den accepterar eller avvisar cookies från fall till fall innan installation sker. Du kan också regelbundet ta bort cookies från din enhet via din webbläsare.

Kom ihåg att justera webbläsarinställningarna på alla dina enheter (surfplattor, smartphones, datorer).).

Varje webbläsare har sitt eget sätt att hantera cookies och cookies-inställningar. Gå till Hjälp-menyn i respektive webbläsare för att få information om hur du ändrar inställningarna för cookies. Exempel:

Obs: Om du ställer in din webbläsare så att den inaktiverar cookies kan åtkomsten till vissa funktioner, sidor eller områden på webbplatsen begränsas och vi tar inget ansvar för några konsekvenser relaterade till de inställningar du har valt.

Hur samlar ni in denna information?

Vi samlar in information som vanligtvis inte är personligt identifierbar genom användning av webbteknik såsom, men inte uteslutande, ”session cookies", ”beständiga cookies", ”JavaScript-taggar" och "webbfyrar" (s.k. "tracking pixels”). I takt med att internet utvecklas kan vi implementera och använda olika typer av teknik för detta ändamål.

Cookies. När du besöker den här webbplatsen kan din dator få en eller flera "cookies" som hjälper till att anpassa och stödja din användning av webbplatsen samt våra och/eller våra partners tjänster. En "cookie" är en liten textfil som överförs till din dators webbläsare av en webbserver och kan läsas av en webbserver i samma domän vid ett senare tillfälle. Om du inte vill ta emot cookies (eller vill hantera när du generellt vill acceptera cookies) kan du ställa in din webbläsare så att den avvisar cookies eller varnar dig när en cookie placeras på din dator. Mer information om detta finns i avsnittet ”Vilka val kan jag göra?" nedan. Även om du inte är skyldig att acceptera våra cookies kan det hända att du kanske inte kan använda alla funktioner och funktioner på denna webbplats om du ställer in din webbläsare på att avvisa cookies.

Cookies gör att webbplatsen kan anpassa den information som presenteras för dig genom din användning av den här webbplatsen (som att visa personligt innehåll och riktad reklam för dig vid framtida besök på webbplatsen), och spara tid genom att lagra information så att du inte måste ange den igen vid senare användning av vår webbplats. Vi kan placera cookies på denna webbplats direkt eller på uppdrag av den partner vars annons visas på webbplatsen eller deras tjänsteleverantörer. Normalt identifierar cookies dig inte som person. Men om du har skapat en användaridentitet vid ett av dina besök på denna webbplats kan vi dock länka cookien till information som identifierar dig personligen. Vi kan använda en kombination av "session cookies" och "beständiga cookies" på den här webbplatsen, vilket beskrivs ytterligare nedan.

Session Cookies. En "session cookie" är en tillfällig cookie som förfaller när du stänger din webbläsare. En session cookie tilldelar ett slumpmässigt genererat, unikt identifieringsnummer till din dator när du besöker webbplatsen. Att tilldela din dator ett nummer underlättar att funktionerna på våra webbplatser fungerar korrekt genom att vi kan upprätthålla ett stadigt "tillstånd" för din session, såsom att behålla innehållet i din kundvagn i kassan. Vi använder också session cookies för att samla in anonym information (dvs. information som inte identifierar dig personligen) om hur besökarna använder denna webbplats, vilka sidor de besöker, vilka länkar de använder och hur länge de stannar på varje sida. Vi analyserar den här informationen (så kallad "click-stream information") för att bättre förstå våra besökares intressen och behov samt för att förbättra innehållet och funktionaliteten på webbplatsen.

Beständiga Cookies. Till skillnad från en session cookie förfaller inte en "beständig cookie" när du stänger webbläsaren. Den finns kvar i din dator tills det utgångsdatum som anges i kakan (till exempel i slutet av en kalendermånad) eller tills du själv tar bort den. Beständiga cookies kan användas för att "tagga" din dator så att vår server kan känna igen dig nästa gång du (eller någon annan som använder din dator) besöker webbplatsen – inte med namn, utan genom en "tagg" på din dator. Detta gör att vi kan ge dig en personlig upplevelse även om vi inte vet vem du är. Det gör det också möjligt för oss att samla in mer exakt information om hur folk använder den här webbplatsen, till exempel hur man använder webbplatsen vid det första besöket och hur ofta man återvänder. Genom att använda beständiga cookies kan vi ge dig en mer personlig shoppingupplevelse och i vissa fall även bespara dig besväret att skriva in den information som redan finns i vår databas.

Webbfyrar. När du besöker den här webbplatsen kan din dator ta emot en eller flera "webbfyrar" som hjälper oss leverera cookies på webbplatsen, samla in anonym information om våra besökares användning av webbplatsen samt leverera skräddarsytt eller riktat innehåll till dig på webbplatsen och via våra partners. Webbfyrar är grafiska bilder, vanligtvis inte större än en 1x1 pixel, som är placerade på olika platser på denna webbplats. De hjälper oss också att identifiera webbläsartyper, söktermer som leder besökare till vår webbplats och domännamn på de webbplatser som hänvisar trafik till oss. Vi kan placera webbfyrar på denna webbplats direkt och vi kan även placera webbfyrar på uppdrag av den partner vars varumärke visas på webbplatsen eller deras tjänsteleverantörer. De hjälper oss också att identifiera din IP-adress. Informationen som samlas in av webbfyrar identifierar dig inte personligen. Men om du har skapat en användaridentitet vid ett av dina besök på den här webbplatsen, till exempel genom att göra ett köp, kan vi länka den information vi samlar in med hjälp av webbfyrar till den information som identifierar dig personligen och använda den på samma sätt när vi använder informationen vi samlar in med hjälp av cookies. Vi använder också webbfyrar för att få mer information om eventuella e-postmeddelanden vi skickar ut. I synnerhet sänder en webbfyr i en e-postkommunikation oss information som meddelar att du har fått, öppnat eller agerat på ett e-postmeddelande som du har valt att få från oss.

Lista över cookies

De cookies som placeras ut av vår webbplats beskrivs i nedanstående tabell:

TYP NAMN ÄNDAMÅL VARAKTIGHET
1 Applikations- cookie GEOBLOCK_* Behövs för geografisk begränsning 1 dag
2 Session cookie pep-territory Används för att spara detektering av geo-ip Session
3 Applikations- cookie pep-sstorage Används för att spara personlig information (åtkomsttoken och API-resultat) 1 år
4 Applikations- cookie pep-lastconn Används för att spara den senaste anslutningstiden, för att upptäcka när en åtkomsttoken ska förnyas 1 år
5 Applikations- cookie pep-esrb-data Används för att spara födelsedatum för åldersgränser (ESRB/PEGI-kontroller) 1 timme
6 Permanent cookie cashrun* CS_FPC Behövs för bedrägeribekämpning (Cashshield): fingeravtryck, bedrägeribedömning 1 år
7 Applikations- cookie _air360_e Spara det som senast gjorts 30 minuter
8 Applikations- cookie _air360_ev Används för eventvisualiserings-funktionen 30 minuter
9 Permanent cookie _air360_u Behåll Användar-ID 10 år
10 Session cookie _air360_s Behåll aktuell sessions-ID Session
11 Permanent cookie _air360_i Behåll ett unikt fingeravtryck/webbläsar-ID 10 år
12 Applikations- cookie air360_app Spara Air360 app-ID 1 år
13 Session cookie laravel_session Identifiera sessionen med en användare 2 timmar

Tredjeparts-cookies

Vi använder också tjänster som erbjuds av tredje part.

Analytics cookies

Google Analytics hjälper oss mäta antalet besökare och se hur de använder webbplatsen, vilket hjälper oss att förbättra den.

Uppgifterna som används i samband med dessa cookies inkluderar:

  • Hur du interagerar med webbplatsen, till exempel de sidor du besökt.
  • Vilken IP-adress du har så vi kan se var du loggar in från. Dessa uppgifter anonymiseras omedelbart och avslöjas inte för Google.

De cookies som används beskrivs i nedanstående tabell:

TYP NAMN FÖRETAG ÄNDAMÅL VARAKTIGHET
1 Applikations- cookie _ga Google Behövs för Google Analytics/GTM 2 år
2 Applikations- cookie _gid Google Behövs för Google Analytics/GTM 1 dag
3 Applikations- cookie _gat_* Google Behövs för Google Analytics/GTM 1 min
4 Applikations- cookie _gat Google Behövs för Google Analytics/GTM 1 min

Cookies som gör webbplatsen mer användarvänlig och interaktiv:

För att ge dig åtkomst till vissa funktioner på webbplatsen använder vi tjänster som erbjuds av tredje part, såsom:

  • Dela-knappar (Facebook, Twitter, Google+).
  • Videosändning på webbplatsen (YouTube).
  • Sociala kontakter (Facebook, Twitter, Google, Instagram, Twitch, YouTube).

Dessa funktioner är beroende av tredjepartscookies som placeras direkt av tjänsteleverantörerna.

Facebook

Vår webbplats kan använda sociala insticksprogram ("plugins") från det sociala nätverket facebook.com som drivs av Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA.

Dessa plugins kan kännas igen av en av Facebook-logotyperna (vitt "f" på blå platta eller en "tummen upp") eller markeras som "Facebook Social Plugin". En lista över Facebook-plugins med illustrationer finns på https://developers.facebook.com/docs/plugins/page-plugin.

Så snart en webbsida öppnas som innehåller en sådan plugin kommer din webbläsare att upprätta en direkt anslutning till Facebooks servrar. Innehållet i respektive plugin kommer att kommuniceras direkt från Facebook till din webbläsare och inbäddas i webbsidan. Vi har därför inget inflytande över vilken mängd data som Facebook får genom dessa plugins och informerar dig därför enligt vårt nuvarande kunskapsläge: http://www.facebook.com/help/help/?faq=17512 .

Facebook får information om att du har öppnat motsvarande sida på vår webbplats genom att bädda in detta plugin. Om du just då är inloggad på Facebook kommer Facebook att kunna koppla ditt besök på vår sida till ditt Facebook-konto. Om du interagerar med insticksprogrammen (t.ex. använder "Gilla"-knappen eller lämnar en kommentar) kommer den informationen att överföras av din webbläsare direkt till Facebook och lagras där. Om du inte är på Facebook kanske Facebook fortfarande kan ta reda på din IP-adress och lagra den.

Plugins på Facebook kan bäddas in av webbplatsleverantörer på deras egen webbplats eller plattform. Genom att klicka på detta plugin kan registrerade Facebook-användare automatiskt lämna en anteckning i sin Facebook-profil om att de godkänner det länkade innehållet hos respektive webbplatsleverantör. En inbäddad Facebook-plugin kommunicerar kontinuerligt med Facebook och skickar data omedelbart efter att du besöker den inbäddade webbsidan till Facebook – oavsett om användaren klickar på den eller inte.

Den så kallade iFrame-inbäddningen (eller källtexten) gör att webbläsaren läser in en annan "sida på sidan" som innehåller respektive plugin förutom den webbplats som faktiskt nås. När det gäller Facebook-plugins skapas denna iFrame eller källtext helt och hållet av Facebook och kan i princip inte kontrolleras eller redigeras av oss.

Om användaren inte är inloggad eller registrerad på Facebook installeras ändå en cookie som innehåller identifierande information, till exempel B7dcTqgWq3fuDgllFw47QPIO, som är giltig i två år.

Om webbläsaren senare återansluter till servern på Facebook kommer denna cookie att överföras till användarkontot och kan användas för att skapa en profil. Informationen som lagras i cookien kan också fortfarande hämtas i efterhand om användaren senare registrerar sig på Facebook.

Om användaren är inloggad på Facebook under den aktuella webbläsarsessionen kommer både den åtkomna webbsidan och cookien att överföras till Facebook. I detta fall tillåter sessions-ID att denna information tydligt kan allokeras till respektive användarkonto.

Vi känner inte till syftet och omfattningen av datainsamlingen samt eventuell ytterligare hantering och användning av uppgifterna som kan göras av Facebook. För ytterligare information om dina rättigheter i detta avseende samt om vilka alternativ till webbläsarinställning som finns tillgängliga för att skydda din integritet kan du kontakta Facebook eller läsa mer om Facebooks dataskyddsinformation här: https://sv-se.facebook.com/policy.php.

Det är möjligt att blockera Facebooks sociala plugins med tillägg för din webbläsare.

Twitter

Våra webbplatser kan använda sociala plugins från det sociala nätverket twitter.com som drivs av Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA. Dessa plugins kan identifieras genom deras Twitter-logotyp (vit fågel på blå fyrkant). I synnerhet gör de att du kan dela innehållet på vår webbplats med dina Twitter-kontakter.

Instagram

Våra webbplatser kan använda plugins från det sociala nätverket Instagram som drivs av Instagram LLC, 1601 Willow Rd Menlo Park CA 94025 USA. Dessa plugins kan identifieras genom deras Instagram-logotyp (minimalistisk kamera). I synnerhet gör de att du kan dela innehållet på vår webbplats med dina kontakter på Instagram.

Youtube

Våra webbplatser kan använda plugins på det sociala nätverket YouTube som drivs av Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Dessa plugins kan identifieras genom deras YouTube-logotyp (vit triangel i en röd rektangel). De gör att du kan följa vår videokanal på detta sociala nätverk.

Vad har du för nytta av denna information?

Vi kan använda personlig information som samlas in av oss för följande ändamål:

  • för att kontakta dig om du har begärt information eller kommunikation från oss.
  • för att avgöra i vilket land du befinner dig för regelmässig efterlevnad (inklusive (utan begränsning) export) och i säkerhets-, piratkopierings- och bedrägeribekämpningssyfte.
  • för att verifiera att den befintliga personliga information vi har rörande dig är korrekt och fullständig.
  • för att förse dig med produktuppdateringar och -uppgraderingar, specialerbjudanden, prisinformation, nyhetsbrev och annan information, antingen för vår räkning eller i vissa fall på uppdrag av en partner eller kund som agerar som deras agent, där du har samtyckt till att ta emot det.
  • för att genomföra annan marknadsföringsaktivitet i de fall du har samtyckt till att ta emot och delta i sådan marknadsföringsaktivitet.
  • i samband med nycklar, åtkomstkoder eller annan information som kan krävas för att ge dig åtkomst till våra partners webbplatser eller tjänster för att kunna ta emot produkter, uppdateringar eller tjänster.
  • för att verifiera överensstämmelse med tillämpliga lagar, regler och förordningar.
  • om du besöker denna webbplats för att genomföra en köptransaktion:
    • för att ta emot, verifiera, bearbeta eller leverera din beställning, bearbeta eller erhålla betalning, verifiera din skatte- eller skattebefriade status, bestrida återkrav, bestämma ditt berättigande till kredit, eller meddela dig statusen för din beställning.
    • för att förebygga bedrägerier och piratkopiering.
    • för att ge dig, i den utsträckning som tillåts enligt lag, en personlig shoppingupplevelse.
    • för att registrera ditt köp hos tillverkaren eller tjänsteleverantören för garanti, teknisk support eller liknande ändamål.
    • för att meddela ditt köp till leverantören av en onlinetjänst för vilken du köper en tjänsteanvändningsrätt från oss, till exempel för att tjänsteleverantören ska möjliggöra din tillgång till tjänsten.
    • för att du ska kunna skapa ett konto för framtida köp, om du har samtyckt till att ett sådant konto skapas.
    • för att underlätta förnyelsen av dina prenumerationer av produkter eller tjänster, samt
    • för att tillhandahålla effektiv kundservice (som i rätt utsträckning och på ett sätt som tillåts enligt tillämplig lag inkluderar att kontakta besökare som påbörjar men inte slutför utcheckningen för att följa upp den ofullständiga sessionen eller för att se om det uppstått något problem med användningen av webbplatsen) och/eller teknisk support.

Vi motiverar vår behandling av personuppgifter på följande rättsliga grunder: (i) utförande av ett kontrakt som du är part i, eller (ii) fullgörande av en rättslig skyldighet som vi är föremål för, eller (iii) strävan efter våra legitima intressen och desamma från tredje part, dvs. förbättra och hantera våra produkter och tjänster, administrera våra webbplatser, få professionell rådgivning för att skydda vår verksamhet, skicka kommunikation för att marknadsföra våra produkter och tjänster.

Vi lagrar din personliga information endast så länge som vi behöver den för de ändamål för vilka den ursprungligen samlades in (eller som du därefter har samtyckt till), för andra legitima ändamål (såsom regelefterlevnad) och som tillåts eller krävs enligt tillämplig lag. Vi kommer att följa tillämpliga lagar och vidta rimliga åtgärder för att säkerställa att varje person eller enhet som tar emot personlig information för de syften som beskrivs ovan, är skyldiga att skydda och skydda den personliga informationen för dina räkning.

Vilken nytta har du av den anonyma information som samlas in?

Vi kan använda anonym information som samlats in av oss:

  • för att anpassa och stödja användningen av denna webbplats, våra tjänster och/eller våra partners tjänster.
  • för att förbättra denna webbplats, kundupplevelsen, våra reklamsystem och våra produkter och tjänster.
  • för att identifiera åtgärder eller transaktioner som härrör från ett program för affiliate-marknadsföring eller referenser.
  • för att leverera riktade annonser på denna webbplats och andra webbplatser.
  • att tillhandahålla rapportering till våra nuvarande och potentiella partners och tjänsteleverantörer; och
  • för andra historiska, statistiska eller forsknings- och analysändamål.

Hur delar du informationen du samlar in?

Våra partners. När vi gör produkter tillgängliga för försäljning via en webbplats gör vi det i egenskap av oberoende återförsäljare av e-handel eller tjänsteleverantör för den partner vars namn och/eller logotyp visas på den specifika webbplatsen. I samband med ditt köp av en produkt eller tjänst via en webbutik som vi driver, och som är co-branded med vår partners varumärke, kommer vi att tillhandahålla viss personlig information och/eller anonym information som du tillhandahållit i samband med ditt köp hos den partnern för rapporteringsändamål. Detta för att vår partner eller deras tjänsteleverantör ska kunna registrera ditt köp, möjliggöra att du får tillgång till produkter eller tjänster som tillhandahålls av vår partner eller deras leverantörer, underlätta garanti, teknisk support eller kundservice, tillåta vår partner eller deras underleverantörer att skicka kommunikation till dig om du har samtyckt till att ta emot sådan, tillåta vår partner eller deras tjänsteleverantör att tillhandahålla tjänster i samband med denna webbplats såsom kundsupport eller enkel inloggningsfunktion på denna webbplats och vår partners webbplats eller för liknande ändamål för att fullgöra skyldigheter gentemot dig. Partner Vår Integritetspolicy för partners finns på https://www.thetileapp.com/en-us/privacy-policy Vi kommer också att tillhandahålla en del av den personliga informationen du angivit i samband med ditt köp till Tile, Inc., t ex ditt namn, postadress och e-postadress. Våra partners integritetspolicy, samt den policy som gäller för utgivare, tillverkare eller operatör av den produkt eller tjänst du köper, kommer att styra hur den partnern använder och skyddar all den personliga information som vi förser dem med.

Våra tjänsteleverantörer. Vi använder andra företag för att tillhandahålla gemensamma tjänster eller vissa tjänster till oss eller för vår räkning och som hjälper oss driva vår verksamhet. Till exempel kan vi, i den utsträckning som det är tillåtet enligt tillämplig lag, använda våra dotterbolag och/eller andra företag för att ansvara för eller underhålla denna webbplats, behandla kreditkortsbetalningar, tillhandahålla tjänster för bedrägerikontroll och/eller upptäckt, utföra dataintegritetskontroll, erbjuda dig kredit, tillhandahålla webbplatsoptimeringstjänster, fullfölja din order, för betalning, för att leverera annonser på denna webbplats och tredje parts webbplatser, skicka post eller e-post och/eller tillhandahålla kundtjänst. Vi kan dela din information med våra tjänsteleverantörer i samband med att de tillhandahåller tjänster till oss. Dessa företag är enligt avtal skyldiga att endast använda all information vi delar med dem för att utföra tjänster för oss eller för vår räkning och för att skydda sekretessen för din personliga information. Vi delar inte din personliga information med våra dotterbolag eller icke-närstående tredje parter så att de kan använda den för sina egna marknadsföringsändamål utan ditt samtycke.

För att uppfylla rättsliga krav, samarbeta med brottsbekämpning, förhindra bedrägeri och andra brott samt skydda juridiska rättigheter, egendom, dig och andra. I den utsträckning som tillåts enligt tillämplig lag kan vi avslöja den personliga information som vi samlar in på denna webbplats utan att meddela dig när vi i god tro anser att utlämnande är lämpligt för att följa lagen eller ett regelverk, att följa statliga, administrativa eller rättsliga processer, krav eller beslut, såsom stämning eller domstolsbeslut, att samarbeta med brottsbekämpning eller andra statliga utredningar (utan att nödvändigtvis kräva att den brottsbekämpande myndigheten eller myndigheten som begär informationen formellt ger oss en stämning i ärendet), för att förhindra eller utreda ett eventuellt brott såsom bedrägeri eller identitetsstöld, att legalisera ett kontrakt, skydda våra juridiska rättigheter, egendom eller säkerhet, våra dotterbolag med respektive anställda, kunder och partners och agenter, andra användare eller allmänheten i allmänhet, eller för att skydda dina vitala intressen om vi anser det vara nödvändigt. Dessutom kan vi granska våra serverloggar av säkerhetsskäl, som för att avslöja intrång i vårt nätverk. Om vi misstänker brottslig verksamhet kan vi dela våra serverloggar – som innehåller besökarnas IP-adresser – med lämpliga utredningsmyndigheter som kan använda den informationen för att spåra och identifiera individer. Vi förbehåller oss också rätten att till lämplig brottsbekämpande enhet eller myndighet rapportera om alla aktiviteter som vi i god tro anser är, eller kan bryta mot, tillämpliga lagar, regler eller förordningar utan att meddela dig.

I samband med företagsevenemang. Om ett av våra dotterbolag eller en tredje part har förvärvat vår verksamhet, specifika tillgångar eller verksamheten i en av våra verksamhetsavdelningar genom vilka du har gett oss information, till exempel till följd av en försäljning, fusion, omorganisation, insolvens, upplösning eller avveckling kommer din personliga information att ägas av det företaget. I så fall kommer det förvärvande företagets användning av din personliga information fortfarande att omfattas av denna sekretesspolicy, alla tillämpliga kompletterande sekretessmeddelanden och de sekretesspreferenser du har uttryckt till oss.

Vilka val kan jag göra?

Vi respekterar din rätt att göra val om hur vi samlar in, använder och avslöjar information om dig. Vi ber dig normalt att ange dina val vid den tidpunkten och på den sida där du anger din personliga information.

När du tillhandahåller personlig information kan vi erbjuda dig ett val om du vill få ytterligare kommunikation från oss och/eller från våra partners, såsom kommunikation gällande uppdateringar, uppgraderingar, specialerbjudanden och prissättning. Du har rätt att när som helst återkalla ditt samtycke. Om du bestämmer dig för att du inte längre vill få reklammeddelanden från oss kan du meddela oss via kontaktformuläret på vår webbplats www.scalefast.com. Vänligen ange då vilket samtycke du återkallar i ditt e-postmeddelande till oss. Observera dock att om du ger oss tillstånd att lägga till din kontaktinformation i säljarens e-postlista och senare vill återkalla ditt tillstånd, måste du kontakta säljaren (eller använda "opt-out" i de e-postmeddelanden som säljaren skickar dig) för att ta bort ditt namn från säljarens e-postlistor.

Om du accepterar en session cookie eller en beständig cookie kan du när som helst radera den via din webbläsare (t.ex. så fort du lämnat vår webbplats). Om du inte vill ta emot cookies eller vill hantera när du i allmänhet accepterar cookies kan du ställa in din webbläsare så att den avvisar cookies eller varnar dig när en cookie placeras på din dator. Även om du inte är skyldig att acceptera våra cookies kan du kanske inte använda alla funktioner på denna webbplats om du ställer in din webbläsare på att avvisa cookies.

Vi och våra partners använder tredjepartsleverantörer, som kan inkludera men inte är begränsade till Google Analytics och Omniture, för att visa annonser för vår räkning på Internet och ibland på denna webbplats. Dessa annonser kan samla in anonym information om dina besök på webbplatsen där en sådan annons placeras, din interaktion med dessa annonser och de produkter och tjänster som erbjuds av oss, våra partner och våra leverantörer genom användning av en pixeltagg eller annan webbteknik. Vi och våra partners kan använda denna anonyma information för att tillhandahålla riktade annonser till dig för varor och tjänster. Om du väljer att inte samla in din information via cookies, webbfyrar och andra verktyg kommer dina befintliga annonscookies att raderas och en ny cookie kommer att försöka placeras som instruerar tjänsteleverantörer att inte spåra dina framtida aktiviteter när den cookien detekteras (en cookie utan spår). Om dina webbläsare är konfigurerade för att avvisa kakor när du besöker vår borttagningssida kan en "spårfri"-cookie inte ställas in på din dator. Om du därefter raderar "no-track"-cookies, använder en annan dator eller byter webbläsare måste du välja bort det igen.

Under vissa omständigheter, där du inte tillhandahåller de personuppgifter som krävs, kommer vi inte att kunna tillhandahålla produkter och tjänster enligt vårt avtal med dig, eller vi kanske inte kan uppfylla en rättslig skyldighet som vi har. Vi kommer att göra detta tydligt om och när denna situation uppstår, och vad konsekvenserna av att inte tillhandahålla personuppgifter kommer att bli.

Sekretessmeddelande till invånare i Kalifornien: Om du är bosatt i Kalifornien tillåter avsnitt 1798.83 i California Civil Code att du kan begära information angående avslöjande av din personliga information till Scalefast, SAS eller dess dotterbolag till en tredje part för tredje parts direkta marknadsföringsändamål. Denna rättighet som beviljas Kaliforniens invånare gäller endast deras verksamhet i delstaten Kalifornien. För att göra en sådan begäran, klicka på . I din begäran anges den återförsäljare som din begäran avser. Om inget företag specificeras kommer vi att behandla din begäran som om det gäller Scalefast SAS.

Hur skyddar ni min personliga information?

Vi är fast beslutna att hålla din personliga information säker. Vi har implementerat fysiska, tekniska och administrativa skydd som är rimligt utformade för att skydda din personliga information från obehörig åtkomst och avslöjande. När vi samlar in eller överför känslig information såsom ett finansiellt kontonummer använder vi industristandardmetoder för att skydda den informationen. Det är dock viktigt att du förstår att ingen webbplats, databas eller system är helt och hållet säkert eller "hackerskyddat". Du är också ansvarig för att vidta rimliga åtgärder för att skydda din personliga information mot obehörig avslöjande eller missbruk, till exempel genom att skydda ditt lösenord.

Olika länder har olika sekretesslagar och krav. Vi ber dig dock inse att oavsett var din personliga information samlas in, används, överförs eller lagras, kommer den – om den samlats in via denna webbplats – att skyddas av oss i enlighet med villkoren i denna sekretesspolicy och tillämpliga lagar, regler och föreskrifter.

Vilka rättigheter har jag?

Du har vissa rättigheter rörande dina personuppgifter. Vissa av dessa rättigheter gäller endast under vissa omständigheter. Om en person vill utöva eller diskutera någon av dessa rättigheter, skall en begäran skriftligen skickas in eller e-postas till och innehålla tillräcklig information för att vi ska kunna förstå omfattningen av denna begäran.

  • Åtkomst: Du har rätt att fråga oss om vi behandlar dina personuppgifter och om så är fallet kan du begära åtkomst till dina personuppgifter. Detta gör att du kan få en kopia av de personuppgifter vi har om dig och viss annan information.
  • Korrigering: Du har rätt att begära att alla ofullständiga eller felaktiga personuppgifter som vi har om dig korrigeras.
  • Radering: Du har rätt att be oss ta bort eller radera personuppgifter under vissa omständigheter. Det finns också vissa undantag där vi kan neka en begäran om radering, till exempel där personuppgifterna krävs för att följa lagen eller i samband med anspråk.
  • Restriktioner: Du har rätt att be oss avbryta behandlingen av dina personuppgifter, till exempel om du vill att vi ska fastställa att de är korrekta eller anledningen till behandlingen.
  • Överföring: Du har rätt att begära överföring av dina personuppgifter till annan tredje part under begränsade omständigheter.
  • Invändningar: Där vi behandlar personuppgifter baserade på legitima intressen (eller av tredje part) kan du ifrågasätta detta. Vi kan dock ha rätt att fortsätta behandla personuppgifterna baserat på tvingande legitima intressen eller om detta är relevant för juridiska anspråk. Du har också rätt att göra invändningar där vi behandlar personuppgifter för direkt marknadsföringsändamål.
  • Automatiserade: Du har rätt att bestrida alla automatiserade beslut som fattas om dig där detta har en rättslig eller liknande betydande effekt och be om att det ska omprövas.
  • Tillsynsmyndighet: Du har också rätt att lämna in ett klagomål till en tillsynsmyndighet, särskilt i den medlemsstat i Europeiska unionen där du är fastboende, arbetar eller där någon påstådd överträdelse av dataskyddslagstiftningen har ägt rum.
  • Bestäm riktlinjer för användning av dina personuppgifter efter din död: Du har rätt att fastställa riktlinjer för lagring, radering och kommunikation av dina personuppgifter efter din död. Dessa riktlinjer kan vara allmänna eller specifika.

Vad är policyn rörande barns integritet?

Denna webbplats riktar sig inte till barn. Om du inte har nått auktoriserad ålder eller inte får ingå juridiskt bindande avtal i ditt land får du heller inte använda denna webbplats såvida inte användningen övervakas av en vuxen. Vår målsättning är att följa gällande lagar och förordningar för insamling och användning av information från barn eftersom begreppet definieras av tillämpliga lagar. Om du tror att vi har fått information från ett barn eller annan person som skyddas enligt sådana lagar, ber vi dig meddela oss omedelbart via e-post genom att klicka på, så kommer vi att vidta rimliga åtgärder för att ta bort informationen från våra databaser.

Överföring av personlig information till land utanför Europeiska unionen

Dina personuppgifter kan överföras till våra dotterbolag och till tredje part som förser oss med produkter eller tjänster såsom en partner vars namn och/eller logotyp visas på den här webbplatsen med säte utanför Europeiska unionen och särskilt i USA.

När din personliga information överförs till en part som är belägen i ett land som inte tillhandahåller den dataskyddsnivå som krävs enligt Europeiska unionens normer, kommer sådan överföring att ske enligt en certifiering till EU/US Privacy Shield (mer information finns på https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework) eller ett dataöverföringsavtal som är baserat på de standardavtalsklausuler som godkänts av Europeiska kommissionen. Dessa finns tillgängliga på begäran genom att ett e-postmeddelande sänds till .

Ytterligare information

Om du har några frågor, kommentarer eller funderingar angående denna integritetspolicy eller vår integritetspraxis, eller har integritetsrelaterade frågor som inte besvaras online, kan du kontakta oss på något av följande sätt:

Genom att använda den här webbplatsen eller att skicka personlig information till oss via denna webbplats samtycker du till insamling, användning, överföring och avslöjande av information såsom beskrivs i denna integritetspolicy.

Vi kan ibland uppdatera denna integritetspolicy. Dessa uppdateringar kan bl a återspegla ändringar i tillämpliga lagar, regler eller förordningar, ändringar av vår datainsamlingspraxis och/eller ändringar av vår verksamhet eller tjänster. Ändringar i vår integritetspolicy träder i kraft 30 dagar efter publicering och gäller endast den personliga information som vi har om du använder webbplatsen efter att det reviderade uttalandet träder i kraft. Om ändringar av sekretesspolicyn väsentligt påverkar hur vi kan använda personlig information som samlats in från dig före datumet för det reviderade uttalandet, kommer vi att begära att du väljer att tar del av den reviderade sekretesspolicyn. Vi kommer att publicera en uppdaterad version av denna sekretesspolicy på webbplatsen med ett reviderat datum för ikraftträdande, så att du vet att vi har uppdaterat sekretesspolicyn.